joi, 25 iunie 2009

Mancare de spanac

Ingrediente:

400 gr. carne
un kg de spanac
50 ml untdelemn
o ceapa medie
5 catei de usturoi
faina - 20 gr.
suc de rosii - un sfert de L
sare

Modul de preparare:

Caliti un minut ceapa maruntita in tot untdelemnul, adaugati carnea care se inabusa 10 min. acoperita, la foc domol dupa care trebuie stinsa cu jumatate din sucul de rosii si jumatate de lingurita cu sare. Fierbeti carnea la foc domol intr-o oala acoperita, turnand apa cand scade sosul, pana cand se inmoaie. Turnati restul de suc si puneti spanacul curatat si spalat. Spanacul are volum mare la inceput dar scade imediat si lasa multa apa, asa ca nu mai e nevoie sa adaugati. Amestecati-le si lasati-le la fiert acoperite aprox. 20 de minute. Cand e gata, luati cratita de pe foc, sarati mancarea si adaugati usturioul taiat marunt.

Dieta cu spanac, stevie si salata verde este recomandata de nutritionisti pentru aportul important de vitamine si minerale. Aceasta reteta pentru mancare de spanac, pe langa faptul ca este deosebit de gustoasa, ajuta la detoxifierea organismului intr-o mod gentil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu