Ingrediente:
- iaurt 250g
- oua 2 buc.
- zahar 100g
- unt 60g
- faina 130g
- gris 130g,
- praf de copt ~jumatate de pachetel
- dulceata de capsuni 6 lingurite
- frisca 250g
- capsuni 300g
- zahar pudra doua lingurite
- ulei
Mod de preparare:
Prajitura cu capsuni - Preincalziti cuptorul, amestecati iaurtul cu ouale, zaharul si untul. Adaugati faina, gris, praf de copt si amestecati; puneti aluatul intr-o forma de tort unsa cu ulei si puneti-o la copt vreme de 45 de minute. Lasati blatul la racit si taiati-l in doua jumatati (pe lat) dupa care puneti gem intre ele . Intindeti un strat de frisca peste blatul superior, dupa care adaugati capsunile spalate, bine scurse si curatate fruct langa fruct si presarati cu zahar pudra.
joi, 25 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu