Ingrediente:
- doua pungi paste
- doua cutii ciuperci
- doua linguri paste de tomate
- doua lingurite delikat
- piper si usturoi dupa gust
- margarina ~patru linguri
Mod de preparare:
Fierbeti pastele cu putina sare iar separat preparati sosul. Intr-o cratita puneti la incins putin ulei, adaugati pasta de toamate si putina apa si lasati-le sa dea in clocot. Pana da in clocot sosul, pregatiti ciupercile ( le spalati si le taiati). Dupa ce sosul a dat in clocot, adaugati ciupercile si condimentele. Cand este aproape gata adaugati usturoiul feliat si luati sosul de pe foc. Ungeti cu margarina o cratita si adaugati pastele spalate in prealabil, si sosul. Le bagati la cuptor pentru 20 de minute si sunt gata!
joi, 25 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu