Ingrediente:
3 oua
100 g zahar
jumatate de baton de vanilie
50 g unt proaspat
100 g ciocolata
50 g faina
capsuni
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si o jumatate de baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu untul, de asemenea frecat spuma. Se adauga ciocolata, inmuiata pe marginea masinii cu o lingura de apa, 50 g faina si la urma cele 3 albusuri spuma. Se scoate vanilia, se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 40 de minute la cuptor, la foc bun. Cand este gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc. Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glazura de ciocolata. La final se orneaza cu capsuni proaspeti taiati pe jumatate (sau felii).
joi, 25 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu