Ingrediente :
6 oua
250g de unt
250g zahar pudra
150g ciocolata
50g cacao
1 lingura de pesmet
Mod de preparare:
Untul se freaca bine cu zaharul pudra si cele 6 galbenusuri (cca. 15 min.), dupa care se adauga ciocolata topita la cuptor. Apoi se adauga o lingura de pesmet si 50 g de cacao si se bate cca. 25 min.
Se imparte crema in doua parti, iar una se baga in figider. Partea ramasa de compozitie se imparte in trei parti egale care se coc in tava, pe rand (cca 40 min fiecare). Tava se unge cu unt, se presara cu faina si se pune hartie. Dupa racire, cele 3 blaturi se insiropeaza usor si se ung cu crema pastrata la rece. Tortul se imbraca in crema de ciocolata si se orneaza dupa gust.
joi, 25 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu